Banker ditt hjerte for Opus 82?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan støtte ditt favorittlag eller forening. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 prosent av innsatsen gå direkte til din Grasrotmottaker. Du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver, og det går ikke ut over innsatsen eller premien din.

Du kan knytte deg til ordningen på flere måter:

HOS KOMMISJONÆR: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer

SMS: GRASROTANDELEN 976019296 til 2020 (tjenesten er gratis)

INTERNETT: grasrotandelen.no

Last ned vervebrev med strekkode her

Vil du bli støttemedlem?

Våre støttemedlemmer er kanskje de aller snilleste medlemmene vi har. Helt frivillig betaler de minimum kr 200,- hvert semester for å støtte opp om våre aktiviteter. Det er ingen fast avgift eller binding i støttemedlemskapet, det er rett og slett gavmildhet og engasjement som er drivkraften. Ta kontakt med oss hvis ditt hjerte banker for Opus!

Tusen takk for støtten!

Neste konsert
Arkiv